ZÁKLADNÍ ŠKOLA DAVLE

UČÍME SE PRO ŽIVOT

Přihlášení

myslím 1Online výuka je dlouhá, vytoužené světlo v tunelu zatím není pro 2.stupeň tak úplně v dohledu a my už vážně potřebujeme změnu!

Proto jsme se rozhodli tři předvelikonoční dny věnovat zábavnému učení a aktivitám, které by nás všechny – děti i učitele – trochu osvěžily a nabily energií do dalších dnů. Zajímá vás víc? Stojí to za to, čtěte a těšte se spolu s námi!

 

O co jde?

Naplánovali jsme 3 dny bez klasické výuky, 3 dny plnění úkolů v rámci jednotlivých vybraných témat. Pondělí, úterý i středu věnujeme každý den jinému tématu.

Jak to bude probíhat?

Každé ráno zadáme ve společné online hodině úkol na dané téma, vysvětlíme a ukážeme dětem krok po kroku, co je pro ně připraveno a co by měly během dnes vymyslet, vytvořit, zvládnout. Během dopoledne děti plní své aktivity a po poledni odevzdávají (do speciálního Teams Projektového zadání) své výtvory. Po odevzdání se pak společně opět sejdeme online, vyhodnotíme a ukážeme si, jak nám to šlo!

A co vy ostatní doma?

Naplánované aktivity jsou univerzální a můžete se do nich zapojit všichni, pokud budete mít chuť, čas a náladu - rodina, sourozenci, další kamarádi… Můžete tak se svými dětmi zažít zábavu, pod kterou je ale schované i učení. Nejpovedenější výtvory pak použijeme a uděláme z nich výstavu ve škole a další zajímavé výstupy, které si ale prozatím ponecháme jako překvapení!

Tak hurá do toho a půl je hotovo, užijte si předvelikonoční týden se svými dětmi a my se těšíme, jak to všem půjde a hlavně, že nás to všechny bude bavit a bude legrace!

A nezapomeňte, že platí staré dobré pořekadlo: Cesta je cíl! 

PCH a RL

DŮLEŽITÉ TELEFONY


kancelář školy: 257770452

ředitelka školy: 605375730

školní jídelna: 608010913

SOCIÁLNÍ SÍTĚ A ODKAZY


  



PRO UČITELE


 

školní email

ZŘIZOVATEL


 

Městys Davle


ADRESA ŠKOLY


Základní škola Davle

Školní 96, 252 06 Davle

email: reditel@zs-davle.cz


IČO: 47005319 | DIČ: CZ47005319

(ID DS): wwnnk9y

Číslo účtu: 2201841876/2010

REDIZO: 600053407

Copyright © 2013 - 2016 Základní škola Davle | Všechna práva vyhrazena | 

Informace o webu | zpětná vazba |