detiVážení rodiče našich budoucích prvňáčků, letošní zápis do budoucích 1. tříd se bude díky zlepšující se epidemiologické situace konat opět přímo ve škole, za osobní účasti dětí a jejich rodičů. Zápis bude rozdělen do dvou dnů - 19. a 20. dubna 2022.

Na webu školy najdete v polovině března elektronický formulář, ve kterém si vyberete vhodný den a konkrétní čas zápisu.

Na webu školy si můžete stáhnout formulář Žádost o přijetí do 1. ročníku. Formulář je ke stažení zde. Vyplněnou žádost spolu s rodným listem dítěte přineste s sebou k zápisu. U dětí, které nemají trvalý pobyt v Davli a spádových obcích naší školy, přineste potřebný doklad prokazující, že dítě ke dni nástupu do školy bude mít ve spádové obci trvalý pobyt.

 

Zápis bude probíhat formou krátkého pohovoru s paní učitelkou. Na děti čekají pestré úkoly, které prověří jejich školní připravenost. Rodič může být zápisu přítomen po celou dobu setkání. 

A co dalšího chystáme pro naše budoucí prvňáčky a jejich rodiče?

V březnu proběhnou v našich partnerských MŠ informační schůzky pro rodiče předškoláků:

v úterý 8. 3. od 15:30 hod v MŠ Davle.

v úterý 15. 3. od 16 hod v MŠ Hvozdnice (zváni jsou i rodiče z MŠ Měchenice)

Ve středu 16. 3. od 8 do 10 hod můžete navštívit naše současné prvňáčky v rámci dne otevřených dveří naší školy.

Předškoláky z našich partnerských školek také pozveme na návštěvu do školy.

V druhé polovině května se budou konat tradiční a dětmi oblíbené seznamky pro přijaté žáčky. Pro rodiče našich budoucích prvňáčků pak proběhne v červnu informační schůzka. 

Rodiče, kteří budou podávat pro své dítě žádost o odklad povinné školní docházky, mohou svou žádost podat až do 31. 5. 2022. Formulář žádosti o odklad najdete na webu školy. zde Připomínám, že součástí žádosti o odklad je také doporučení z PPP – nutné včas se objednat.

V případě jakýchkoli dotazů, prosím, kontaktujte ředitelku školy na telefonu: 605 375730. Děkujeme za spolupráci a přejeme vám i vašim dětem pevné zdraví!