Chyba
  • Error the gallery with an id of: 538 is not published

snimek 1A je to tady!

První výsledky našeho prvního projektového dne jsou zde. Přinášíme malou ukázku z toho, co vznikalo během pondělka, kdy měly děti za úkol inscenovat se či stylizovat do podoby známého obrazu. Díla si děti vybíraly samy, hledaly na stránkách v muzeích či na internetu a svou kreativitu a fantazii využily naplno! Vyřádili se kluci, holky i paní učitelky a vy teď můžete spolu s námi obdivovat některé výtvory!

PCH a RL

 

Jak to bude probíhat?

Každé ráno zadáme ve společné online hodině úkol na dané téma, vysvětlíme a ukážeme dětem krok po kroku, co je pro ně připraveno a co by měli během dnes vymyslet, vytvořit, zvládnout. Během dopoledne děti plní své aktivity a po poledni odevzdávají (do Teams do speciálního Projektového zadání) své výtvory. Po odevzdání se pak společně opět sejdeme online vyhodnotíme a ukážeme si, jak nám to šlo!

A co vy ostatní doma?

Naplánované aktivity jsou univerzální a můžete se do nich zapojit všichni, pokud budete mít chuť, čas a náladu - rodina, sourozenci, další kamarádi… Můžete tak se svými dětmi zažít zábavu, pod kterou je ale schované i učení J. Nejpovedenější výtvory pak použijeme a uděláme z nich výstavu ve škole a další zajímavé výstupy, které si ale prozatím ponecháme jako překvapení!

Tak hurá do toho a půl je hotovo, užijte si předvelikonoční týden se svými dětmi a my se těšíme, jak to všem půjde a hlavně, že nás to všechny bude bavit a bude legrace! A nezapomeňte, že platí staré dobré pořekadlo: Cesta je cíl! :)

PCH a RL