Vážení rodiče a přátelé davelské školy, úspěšně jsme ukončili školní rok 2021/2022. Společnými silami jsme opět hodně zvládli – poradili jsme si s covidovými opatřeními, postarali se o nové žáky z Ukrajiny, intenzivně jsme pracovali na vztazích, komunikaci a dobré náladě. Po dvou letech částečné izolace jsme se zase učili být spolu, vnímat se a spolupracovat. Potřebovali jsme společné a intenzivní zážitky a tak jsme hodně cestovali, zvali si do školy zajímavé hosty, tvořili a zapojovali se do vzdělávacích a kreativních projektů.

Bylo to krásné a bylo toho opravdu hodně. Teď po zásluze budeme my, učitelé i naše / Vaše skvělé děti, odpočívat a užívat letní pohody. Děkuji všem rodičům za skvělou spolupráci a podporu naší práce – vnímáme ji a vážíme si jí. Užijte si léto a mějte se moc prima.

Připojuji fotku našich letošních šikovných a veselých prvňáčků – konečně zas ročník, který se učil písmenka a čísla ve škole, s kamarády a laskavými paními učitelkami.

spoleccna

Nový školní rok společně zahájíme ve čtvrtek 1. září v 8 hodin na školním náměstíčku.

Kancelář školy bude v provozu od 1. srpna. V naléhavých záležitostech, prosím, kontaktujte ředitelku školy: 605375730, mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.