Přihlášení
Ve čtvrtek 13. dubna vyrazila 8.B navštívit Střední odborné učiliště potravinářské v Jílovém u Prahy, kde se konaly Profesní dny. Po krátkém úvodním povídání a přivítání ředitelem školy navštívili naši osmáci odborné učebny kuchařů, číšníků i cukrářů. Dozvěděli se jaké víno se podává k určitému druhu masa, který příbor patří k jakému pokrmu, ochutnali flambované ovoce a vyzkoušeli si složit ubrousky do nejrůznějších tvarů. Umění kuchařského řemesla okusili při přípravě langošů a zdobení jednohubek. Nejzajímavější byla cukrárna. Ono udělat filigrán, tak aby dobře vypadal a nezlomil se je velké umění a k tomu nazdobit muffin krémem nebo linecké, to byla sladká zkušenost k nezaplacení. Děkujeme SOUP Jílové za skvělou možnost vše vyzkoušet.
-
20230413 082040
-
20230413 082545
-
20230413 083532
-
20230413 085640
-
20230413 085720
-
20230413 085756
-
20230413 090157
-
20230413 090802
-
20230413 090825
-
20230413 092107
-
20230413 093058
-
20230413 093101
-
20230413 093359
-
20230413 093401
-
20230413 093411
-
20230413 093714
-
20230413 093900
-
20230413 094934
-
IMG 20230426 WA0002
-
IMG 20230426 WA0003
-
IMG 20230426 WA0004
-
IMG 20230426 WA0006
-
IMG 20230426 WA0009
-
IMG 20230426 WA0010
-
IMG 20230426 WA0011
-
IMG 20230426 WA0012
-
IMG 20230426 WA0015
-
IMG 20230426 WA0016
-
IMG 20230426 WA0017
-
IMG 20230426 WA0018