20230518 094524Naše škola se zúčastnila soutěže Mladých zdravotníků. Cílem těchto soutěží je prověřit odbornou a praktickou dovednost dětí v poskytování první pomoci, umožnit výměnu zkušeností, zdokonalit činnost soutěžících při přípravě na záchranu života a zdraví spoluobčanů a naplňovat principy ČK. Soutěže jsou určeny pro žáky základních škol a víceletých gymnázií, členěné podle věku soutěžících do dvou kategorií na Mladé zdravotníky I. stupně a II. stupně.

Po úspěšném absolvování okresního kola postoupilo naše družstvo šikovných dětí II. stupně do krajského klání, které se konalo 17. května 2023 v Tyršově domě a na Kampě, kde se umístilo na velmi pěkném 3. místě v Středočeském kraji. Naši školu reprezentovali Š. Holubová, S. Heralová, A. Chrastilová, B. Bejčková a D. Stodola. Všem patří velké uznání a gratulace za přípravu a snahu zvítězit. Milana Lišková /učitelka zdravotnického kroužku/

Vedení školy připojuje velké poděkování za trpělivost a přípravu našich mladých zdravotníků paní učitelce Milaně Liškové.