foto1Poslední velký projekt pro naše deváťáky byl opravdu výzvou. Pustili se do tvoření podmořského dna. To ovšem nevěděli, do čeho se vlastně přihlásili. Naše estetická komise měla plán a představu o tom, jak bude vypadat jedna z nových odpočinkových zón v přízemí staré budovy. Paní učitelka Charvátová 3 menším skupinám vysvětlila představu, co jednotlivé skupiny udělají, aby se představa naplnila a vzniklo opravdu podmořské dno. Celou dobu je projektem prováděla, inspirovala a vysvětlova. Deváťáci se s chutí pustili do práce a stali malíři školní chodby. Zpočátku sami nevěřili, že to zvládnou, ale výsledek se časem dostavil a na chodbě opravdu vzniklo podmořské dno s útesy. Práce nebyla vždy jednoduchá.

 

 Druhá skupinka si vytvořila šablony a podmořské dno je nyní plné mořských tvorů a rostlin. Ty jsou velmi barevné a budou čekat na děti z prvního stupně, že je časem dotvoří. Jsou pro ně již připraveny.

Poslední skupina také nelenila. Z kartónů vytvořila velké ryby, žraloka a medúzu. To vše se nyní vznáší zavěšené u stropu. DOhromady vše vypadá jako od profesionálů.

Až se půjdete podívat, určitě se zastavte a porozhlédněte se v tak báječném podmořském světě.

Děkujeme všem, kdo nám v realizaci pomohli a trpělivě přihlíželi vznikajícímu dílu.

RL